Transporto me ne!

Energji Edison është kompani lider për importin apo eksportin e mallrave të ndryshëm falë partneritetit me firmat europiane të transportit ndërkombëtar.

 

 

Energji Edison ka disa vite që operon në këtë treg duke ofruar për klientët e saj çmimet më të lira dhe një shërbim të shpejtë dhe cilësor.

 

 

Kompania Energji Edison transporton kryesisht mallra jashtë normave të lejuara falë partneriteteve të shumta me kompani te tjera duke ofruar për klientët e saj në Shqipëri cmime shumë konkurruese. Kjo e ka bërë Energji Edison të pozicionohet si kompani e besueshme dhe perkrah klientit.

 

 

Kompania jonë nga ana e saj ofron një shumëllojshmëri mjetesh transporti të modeleve me prestigjoze në treg duke garantuar një transport të shpejtë dhe të sigurt.

 

 

Ne jemi në shërbimin tuaj 24 orë në 24 dhe në çdo ditë të javës, duke ju përgjigjur kërkesave tuaj në kohë reale. Ky është dhe motivimi ynë, përgjigjia në një kohë sa më të shpejtë dhe transport i sigurt i mallrave tuaj.

 

 

Per me shume informacion kontaktoni ne:info@energjiedisoni.al